Târgu-Mureş: Milioane de lei pentru şcolile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul a alocat suma de 4,1 milioane de lei pentru scolile din judetul Mures, necesara continuarii lucrarilor de reabilitare incepute  din 2009. 56 de unitati de invatamant din Mures, aflate in santier, vor primi din aceasta suma, banii necesari continuarii investitiilor.

Peste 500.000 de lei din 4,1 milioane de lei au fost alocati pentru achizitionarea cladirilor in care functioneaza scoala din Dedrad si Senereus.

"Am primit bani pentru obiectivele aflate in curs de derulare si pentru doua cladiri retricedate in care functioneaza doua unitati de invatamant. Este vorba de scoala de la Dedrad pentru care ni s-a alocat suma de 150.000 de lei, stabilita in urma negocierii, expertizei si evaluarii cladirii. Am mai primit 372.000 de lei pentru achizitionarea cladirii din Senereus-Balauseni. Aici am primit o cota parte din suma, primarul negociind cu proprietarul 500.000 de lei. Avem 56 de unitati de invatamant inca in santier, lucrarile fiind in diferite stadii de executie", a declarat pentru citynews.ro, inspectorul scolar general, Dumitru Matei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite