Târgu-Mureş: Mai puțin de o lună până la startul Get Out! Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediția a doua a Festivalului „Get Out!" va începe în data de 5 august la campingul „Ileana Cosânzeana", din satul Valea. La ediţia de anul acesta vor fi prezente nume mari ale muzicii electronice din România, Ungaria, Germania şi Marea Britanie.

„Get out!" este singurul festival în aer liber dedicat exclusiv muzicii electronice, după modelul TM Base, Summer Break. Anul acesta şi-au anunţat prezenţa DJ cunoscuţi din ţară şi străinătate, care vor asigura trei zile de relaxare totală pe ritmuri electronice, într-un adevărat paradis natural. „Ideea organizării acestui festival ne-a venit în 2009, scopul nostru principal fiind promovarea genurilor muzicale underground. «Get Out!» este singurul festival de muzică electronică organizat în aer liber din judeţul nostru şi este, practic, un îndemn la evadarea în natură şi promovarea zonelor turistice din Mureş în rândul pasionaţilor de muzică electronică", ne-a declarat Janosi Zsolt, de la Downsound, organizator al festivalului.

 Muzică în natură

Având o suprafaţă de 5 hectare, campingul „Ileana Cosânzeana" cuprinde un teren de fotbal, lacuri de pescuit, zonă de lounge şi de camping, cu grupuri sanitare. Ca urmare, activităţile în aer liber sunt nelimitate, cei prezenţi având posibilitatea de a încerca plimbarea cu trăsura , călăritul, fotbalul pe teren mare şi cel de masă, tirul cu arcul, căţăratul sau baia în râul Niraj, situat la 500 de metri de camping. În plus, cei mai apreciaţi DJ autohtoni şi reprezentanţi internaţionali ai scenei muzicale electronice promit un weekend de basm şi cu mult bass, într-un peisaj cu adevărat mirific.Line-up-ul oficial pentru prima zi

Festivalul va promova genurile hip-hop, funk, reggae, minimal, house, tech house, techno, dubstep, breakbeat, electro şi drum and bass. În prima zi a festivalului, pe scenă vor mixa, alături de Big Bud din Marea Britanie, Radio Space Pop, Kojok, Injektah, Djubei şi Burner Greene. Festivalul „Get out!" vine ca o încălzire pentru Festivalul Peninsula, care se desfăşoară în perioada 26-29 august.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite