Târgu-Mureş: La coadă pentru colecţia Jules Verne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelia Fanfareţ e încântată de colecţia "Adevărul"
Aurelia Fanfareţ e încântată de colecţia "Adevărul"

Zeci de mureşeni s-au înghesuit încă de la primele ore ale dimineţii la chioşcurile de ziare pentru a nu rămâne fără primul volum din colecţia Jules Vernes, lansată astăzi de ziarul "Adevărul".

Primul volum al colecţiei "20.000 de leghe sub mări", distribuit gratuit împreună cu ziarul "Adevărul" i-a făcut pe zeci de mureşeni să ignore frigul de afară şi să stea la coadă de la ora 6 dimineaţa la chioşcurile de ziare. Cu toţii aşteptau maşina cu pachetele de cărţi şi ziare. Când în sfîrşit a aceasta a apărut, mureşenii au ajutat la despachetatul cutiilor, nerăbdători să primească primul volum al colecţieie Jules Verne. Cu toţii spun că aşteptarea a meritat.

 "Eu vin în fiecare dimineaţă la chioşc să iau ziarele. Mi-am făcut abonament pentru a nu rata nici o carte. Acum iau colecţia Jules Verne pentru nepoţică, ea e în clasa I. Mai am şi colecţia de cărţi verzi, unde sunt la volumul 62, dar mai am şi colecţia cu "Tom şi Jerry" şi cu păsări. Ca şi preţ sunt foarte avantajoase şi au o calitate foarte bună", a spus Aurelia Fanfareţ, pensionară.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite