Târgu-Mureș: KoRn concertează azi pentru prima dată în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai important nume prezent pe scena festivalului Peninsula, formația KoRn, va susține în această seară de la ora 23.00 primul concert în țara noastră. Evenimentul va avea loc pe Main Stage, cea mai mare scenă a festivalului de pe malul Mureșului.

Korn e cea mai mare şi influentă formaţie de metal de la sfârşitul anilor ’90, care a vândut 35 de milioane de albume în toată lumea.
Formaţia de nu-metal care combina hip-hop, alternative şi elemente electronice a devenit vocea unei generaţii: vocalul Jonathan Davis, basistul „Fieldy” şi colegii de trupă nu transmit doar muzică, ci un fel de a trăi, ceea ce i-a propulsat în topul celor mai bune albume, cu Life is Peachy, Follow the Leader sau cu Issues.

Trupa californiană a decis să-şi lanseze cel mai recent album "KORN III-Remember Who You Are" în cadrul festivalului Peninsula. Discul cuprinde 11 piese noi-nouţe şi a fost produs de Ross Robinson, cel care a produs şi primele două discuri ale trupei. Albumul este disponibil, în premieră în România, la  Peninsula.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite