Târgu-Mureş: Îşi ambalează motoarele pe gheaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de motociclişti din ţară au oferit un spectacol de motociclism pe gheaţă, în premieră pentru judeţul nostru în această dimineaţă în complexul de agrement "Weekend"

Peste 20 de sportivi de la 8 cluburi din ţară au participat la o competiţie de motociclism pe gheaţă menită să introducă "febra" motoarelor în sufletele mureşenilor. Competiţia a fost mai mult o demonstraţie dar şi un bun prilej de pregătire viitoarele concursuri. Antrenamentele au început la ora 10:00

image

„Este o competiţie amicală şi totodată un atrenament pentru concursul de la Odorheiul Secuiesc care va avea loc pe 26 februarie, concurs la care şi-au anunţat participarea şi ciclişti din alte ţări. Nu vreau să dau nume deocamdată dar e posibil să participe chiar campioni mondiali", a declarat Otto Mircea, unul dintre organizatorii întrecerii de astăzi. Concursul de astăzi s-a desfăşurat în două manşe pe o suprafaţă acoperită de gheaţă şi zăpadă. Competiţia a fost neoficială având în vedere că s-au folosit anvelope cu cuie, anvelope interzise deocamdată de cei din federaţie. Concursul se va încheia la ora 13:30 cu o binemeritată cină festivă. 

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite