Târgu-Mureş: Investitie de 3 milioane de lei la Stadionul Transil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul Transil din Târgu-Mureş va fi lărgit. Investiţiile se ridică la aproximativ 3 milioane de lei

Potrivit viceprimarului Claudiu Maior, banii investiţi pentru ca stadionul să găzduiască în condiţii bune meciurile din prima liga de fotbal provin atât din partea municipalităţii, cât şi a clubului sportiv FCM Târgu Mureş.

"Investiţia în infrastructură este undeva la trei milioane de lei, din care 600.000 de lei de la Primăria municipiului Târgu Mureş, conform unei hotărâri de Consiliu Local, iar restul banilor de la FCM", a declarat Claudiu Maior.

"Noi am primit licenţa, vom juca pe stadionul de la Transil iar cu această investiţie vom ajunge undeva la 7.500 de locuri.Toate aceste lucruri sperăm să fie făcute până la primul meci, cu Braşovul. Vestiarele au fost terminate, în mare parte suntem spre final. S-au cumpărat şi turnichetele, camerele de filmat, toate intrările vor fi păzite.

Viceprimarul a precizat, în ceea ce priveşte galeriile, că persoanele "nervoase" sau "supărate" nu vor fi lăsate să intre pe stadion, cei care intră fiind filmaţi şi înregistraţi într-o bază de date care este legată cu celelalte baze de date ale Poliţiei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite