Întâlnire internaţională a broscuţelor, la Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oraşul nostru va fi „cucerit" mâine de broscuţe Volkswagen. Bug Fest este prima întâlnire internaţională a posesorilor de maşinuţe Volkswagen Beetle organizată la Târgu-Mureş, la care vor participa în jur de o sută de posesori de astfel de autoturisme din România, Ungaria, Danemarca, Croaţia şi, probabil, din Columbia.

„În cadrul Bug Fest vor fi prezente inclusiv maşini din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. În plus, vor fi şi momente inedite, cum ar fi concursul de carting, concursul de asamblare a pieselor şi întreceri distractive, cum ar fi slalomul cu roata şi tenisul de masă", ne-a declarat Anton Scheibert, organizator al ineditei manifestări.

Cel mai important eveniment din cadrul Bug Fest va fi parada broscuţelor.

Participanţii vor porni de pe malul Mureşului şi vor ajunge în centrul oraşului unde maşinile vor putea fi admirate de toţi trecătorii. Apoi maşinile vor trece prin cartierele Dâmbu Pietros şi Tudor Vladimirescu, dar şi prin comuna Sîngeorgiu de Mureş.

Pentru ca participanţii să se simtă ca acasă la Târgu-Mureş, Primăria va pune la dispoziţia lor 400 de mititei şi o sută de sticle de bere.

 Mai mult decât atât, ei vor beneficia de intrare gratuită la Grădina Zoologică şi Complexul de agrement Weekend, unde vor avea cartierul general.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite