Târgu-Mureş: Instituţiile publice aşteaptă colindători, cu programare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Localnicii apreciază gestul grupurilor de colindători
Localnicii apreciază gestul grupurilor de colindători

Colindătorii, adulţi sau copii, care vor să le ureze edililor trebuie să se înscrie pe liste speciale făcute de instituţi. Colindătorii vor fi aşteptaţi de şefii instituţiilor şi de funcţionarii publici, iar urările lor vor fi răsplătită cu pachete

Mureşenii care vor să le adreseze o urare de sărbători primarului, prefectului, preşedintei Consiliului Judeţean, dar şi altor funcţionari publici trebuie să ştie că instituţiile publice îi aşteaptă cu porţile deschise. Primăria municipiului Târgu-Mureş aşteaptă în jur de 2.500 de colindători, motiv pentru care au început deja cumpărăturile pentru pachetele ce urmează să le fie împărţite urătorilor. „Primăria aşteaptă şi în acest an colindătorii în zilele de 13, 14 şi 15  decembrie. Înscrierile se fac până în data de 10 decembrie, la sediul nostru", a precizat Aurel Trif, purtător de cuvânt al Primăriei.

Cadouri din sponsorizări

Prefectura şi Consiliul Judeţean s-au sincronizat pentru a putea să-i primească pe toţi cei care vor să le treacă pragul înainte de sărbători. „Aşteptăm colindători în zilele de 20 şi 21 decembrie, între orele 10.00 şi 13.00. Înscrierile se fac până în 20 decembrie, iar deja s-au înscris şapte grupuri. Colinda le va fi răsplătită cu dulciuri, pentru că sperăm să găsim sponsori care să ne ajute în acest sens", a precizat Cristina Manoilă, purtător de cuvânt al Prefecturii. La Consiliul Judeţean colindătorii pot veni în 22 şi 23 decembrie, între orele 10.00 şi 15.00.

Elevii care vor să le adreseze o urare inspectorilor şcolari o pot face în 17, 20 şi 21 decembrie, între orele 10.00 şi 14.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite