Târgu-Mureş: Iată ce puteţi face în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol interetnic la Yorick
Spectacol interetnic la Yorick

Mureşenii vor avea parte de un weekend plin cu evenimente care să-i relaxeze după o săptămână grea. Spectacolele de teatru şi concertele sunt în prim plan.

Astăzi
Spectacol interetnic


Teatrul Yorick din Cetatea Medievală va fi de la orele 17.00 şi 20.00 gazda pectacolul bilingv al Gianinei Cărbunariu “20/20”, în care actori români şi maghiari povestesc evenimentele din 20 martie 1990. Biletele costă 15 lei.

Sâmbătă
„Colonia penitenciară”


Teatrul Naţional din Târgu-Mureş îi invită pe mureşenii pasionaţi de cultură la spectacolul „Colonia Penitenciară”, după Franz Kafka, duminică de la ora 19.30. Biletele costă 15 lei, iar spectacolul va fi pus în scenă în Sala Mare.

Duminică
St.Patrick’s Party


Dublin Irish Pub din Târgu-Mureş organizează duminică de la ora 21.00 petrecerea cu ocazia zilei de „St.Patrick”, sărbătoarea irlandezilor de pretutindeni. Vor concerta Shannon şi Ceili Band, care vor crea o atmosferă “verde”.

Duminică
„Scufiţa roşie”, la Ariel


Teatrul Ariel din Târgu-Mureş va pune în scenă spectacolul de păpuşi „Scufiţa Roşie”, duminică de la ora 11.00. Spectacolul este dedicat copiilor din clasele I-IV, elevi ai secţiei române. Un bilet la piesă costă 4 lei pentru copii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite