Târgu-Mureş: IRUM Reghin produce tractoare sub licenţă bielorusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fabrica de construcţii metalice şi tractoare forestiere IRUM Reghin va ieşi pe piaţă, în această lună, cu tractoare agricole, sub licenţă din Belarus, "mostre" din noile produse fiind expuse la târgul "Produs în Mureş", desfăşurat la acest sfârşit de săptămână, transmite MEDIAFAX

Agnes Gottfert, şef desfacere marketing în cadrul IRUM Reghin, a declarat, duminică, la târgul "Produs în Mureş", că urmează să fie inaugurată oficial, în 15 octombrie, o nouă linie de producţie, pentru tractoare agricole, sub licenţă din Belarus.

Potrivit sursei citate, noile tractoare, denumite TAG IRUM, sunt accesibile oricărui producător agricol din România, acestea fiind expuse, pentru prima dată, la un târg de profil din Bucureşti.

"Oferim piese de schimb, garanţie, putem ajuta cu posibilităţile de finanţare. Raportul preţ-calitate e foarte bun. (...) Am produs peste 60 de unităţi, din care un sfert sunt deja vândute, iar restul sunt contractate", a arătat Gottfert.

Conform sursei citate, noua gamă de tractoare agricole TAG IRUM reprezintă un utilaj robust, simplu de utilizat şi de întreţinut, care beneficiază de tehnologia şi know-how-ul din Belarus, dar şi al specialiştilor locali, şi care răspunde unei cereri mari pe piaţă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite