Târgu-Mureş: I-a invitat în casă după care a fost înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost arestat
Tânărul a fost arestat

Un tânăr de 21 de ani din Târgu Mureş a fost înjunghiat în spate, luni după-amiază, în urma unui conflict cu trei bărbaţi pe care îi invitase la el acasă, tânărul fiind transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Tiberiu Comşa, poliţiştii au fost alertaţi, printr-un apel la 112, că într-o casă de pe strada Mărăşti din Târgu Mureş a avut loc o agresiune.

"Victima, un bărbat de 21 de ani, a fost preluată de SMURD pentru îngrijiri medicale. Din cercetările poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Poliţia Municipală, sub coordonarea procurorului criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, rezultă că a fost vorba de un conflict spontan între victimă şi trei bărbaţi, având vârste cuprinse între 30 şi 38 de ani, din Târgu Mureş. Respectivii au fost invitaţi de victimă în casă, discuţiile au degenerat, iar cei trei au început să-l lovească, unul l-a înjunghiat în spate cu un cuţit", a declarat Comşa.

La faţa locului, au fost chemate echipaje de Poliţie şi o ambulanţă SMURD, care a preluat victima, la momentul respectiv aceasta fiind în stare stabilă.

Medicul coordonator al SMURD Mureş, Cristian Boeriu, a precizat că tânărul a fost dus la Clinica de Chirurgie I, unde a intrat în sala de operaţie.

Potrivit poliţiştilor, încadrarea faptei se va face în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, care va fi decis de doctori

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite