Târgu-Mureş: Haos pe drumurile mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mureşeni au întocmit dosare penale pe numele unor tineri prinşi conducând autovehicule neînmatriculate, în mai multe localităţi din judeţ

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Mureş, un echipaj al Biroului Rutier Sighişoara a oprit, joi, pe strada Zaharia Boiu din municipiu, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 22 de ani din localitatea Rupea, judeţul Braşov, care nu a putut prezenta autorizaţia provizorie de circulaţie.

În urma acestui incident, au fost făcute verificări în bazele de date ale Poliţiei, stabilindu-se faptul că autorizaţia de circulaţie era expirată, la fel şi numerele de înmatriculare.

Cercetările sunt continuate în acest caz pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Reghin au oprit pentru control, în localitatea Brâncoveneşti, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 34 de ani din Târgu Mureş, maşina având aplicate plăcuţele cu numărul provizoriu de circulaţie. După verificarea autorizaţiei provizorii de circulaţie, s-a constatat că numerele provizorii atribuite autoturismului în cauză sunt expirate.

Bărbatul urmează a fi cercetat pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

La Târnăveni, un alt echipaj de poliţie a oprit o motocicletă, pe strada 1 Decembrie 1918, care era condusă de un tânăr de 19 ani, din comuna Blăjel, judeţul Sibiu. La verificarea documentelor, s-a constatat faptul că motocicleta nu era înmatriculată, iar conducătorul nu posedă permis de conducere, fiindu-i întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare şi fără a avea permis.

Tot la Târnăveni, după ce poliţiştii au oprit în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 22 de ani din comuna Zagăr, judeţul Mureş, au întocmit două dosare penale, pe numele şoferului şi al proprietarului autoturismului.

La verificarea documentelor, s-a constatat că numărul de înmatriculare era expirat, astfel că şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare. Proprietarul autoturismului, un tânăr de 29 de ani, din aceeaşi comună, s-a ales la rândul său cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals, se mai arată în comunicat

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite