Târgu-Mureş: Frumuseţe şi relaxare la Beauty &Wellness Expo 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un eveniment inedit vine în întâmpinarea amatorilor de produse de relaxare în acest sfârşit de săptămână.

Beauty &Wellness Expo este un târg la care vor fi expuse aparatură de relaxare şi masaj, produse cosmetice şi la care vor participa 22 de firme şi saloane de frumuseţe din ţară. Reprezentanţii acestora îşi vor expune întreaga gamă de servicii menite să asigure o relaxare totală a clienţilor. Vor fi prezente însă şi firme care vor dezvălui secrete de nutriţie, sănătate sau gestionarea greutăţii.  

„Este pentru prima dată când propunem un astfel de eveniment pentru mureşeni şi sperăm să avem un răspuns pozitiv din partea vizitatorilor noştri. Este un eveniment pilot şi dacă va decurge aşa cum ne-am propus vom mai organiza astfel de târguri ", a declarat Alina Macavei una dintre organizatoarii evenimentului. Târgul va ţine trei zile, de astăzi până duminică la ora 18:00 la Promenada Mall în Târgu-Mureş.

Doamnele şi domnişoarele vor putea afla ultimele tendinţe în domeniul machiajului, coafurilor şi cosmetecelor în general şi vor putea asista chiar la demonstraţii oferite de profesionişti.Nu vor lipsi nici defilările de modă sau produsele şi tratamentele ce se bazează pe aromaterapie.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite