Târgu-Mureş: Festival rock la Câmpul Cetăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte trupe rock şi-au dat întâlnire la Câmpul Cetăţii, la cea de-a doua ediţie a festivalului Varfeszt. Organizatorii s-au dat peste cap ca ediţiei din acest an să nu-i lipsească nimic şi au organizat o petrecere totală, presărată cu jocuri şi concursuri interactive

Petrecere câmpenească presărată cu muzică rock. Aceasta este reţeta distracţiei oferită în acest sfârşit de săptămână la Câmpul Cetăţii. Festivalul Varfeszt va debuta diseară cu trei trupe care vor încinge atmosfera.

 La ora 19.30 urcă pe scenă cei de la Titan, care promit un concert incendiar.  Vor urma cei de la Shadows, de la 21.30 şi Szempöl de la 2330. Seara se va încheia cu o petrecere Downsound care va ţine până dimineaţa.

Sâmbătă vin greii muzicii rock maghiare. Rând pe rând, de la ora 18.00, vor concerta cei de la Negative Feedback, The Doors Tribute Band, Hollywood Rose G'N'R Tribute Band şi Tündérground.

Şi cum muzica bună merge mână în mână cu mâncarea bună, iar Câmpul Cetăţii este renumit pentru păstrăvul la grătar, organizatorii se vor asigura că nimic nu va umbri această sărbătoare. Sunt aşteptaţi turişti pentru o singură noapte, dar vor fi puse la dispoziţie şi locuri de campare pentru cei care vor să stea cu cortul.

Activităţi pentru copii

Nici copiii nu au fost uitaţi. La acest festival, organizatorii au pregătit numeroase concursuri interactive şi au amenajat locuri de joacă pentru cei mici. În acelaşi timp, adulţii pot învăţa din arta meşteşugărească a unor artişti mureşeni sau pot participa la concursuri sportive cu premii.

 Peţul biletelor este de 25 de lei pe zi şi 40 de lei pentru întregul festival, iar cei care vin prin programul Studcard vor plăti doar 30 de lei

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite