Târgu-Mureş: Fără recoltări de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi o parte a angajaţilor Centrului de Transfuzii Sanguine din Târgu-Mureş sunt astăzi în concediu fără plată. Ca urmare a acestei decizii activitatea de recoltare sanguină a fost întreruptă, fără ca distribuţia de sânge câtre spitale să fie oprită.

O parte din angajaţii Centrului de Transfuzii Sanguine din Târgu-Mureş sunt astăzi în concediu fără plată, conform prevederilor Legii 329/2007. Aşadar, astăzi nu se efectuează prelevări de sânge de la donatori, dar activitatea de distribuţie a sângelui şi a produselor derivate către unităţile spitaliceşti este asigurată în continuare.

„S-a luat această măsură deoarece stocul de sânge pe care îl avem este suficient pentru astăzi, dar de mâine activitatea de prelevare se va relua conform programului, de la orele 8 la 12.00. În privinţa celorlalte trei zile de concediu fără plată, am decis să scurtăm programul de lucru, în aşa fel încât activitatea de prelevare să nu mai fie afectată”, a spus Marinela Lazăr, medic psiholog în cadrul Centrului de Transfuzii Sanguine din Târgu-Mureş.

Centrul de Transfuzii Sanguine din Târgu-Mureş are 36 de angajaţi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite