Târgu-Mureş: Elevi, feriţi-vă traficanţii de persoane!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mureşeni i-au învăţat pe elevii de la Colegiul Al. Papiu Ilarian cum să scape de pedofilii de pe internet.

Campania s-a derulat cu ocazia „Zilei Siguranţei pe Internet”, eveniment de anvergură europeană, care se desfăşoară anual în luna februarie, sub egida reţelei europene "INSAFE" - European Safer Internet Network, în cadrul programului Safer Internet Plus al Comisiei Europene.

Ajunsă la ediţia a VII-a, "Ziua Siguranţei pe Internet" ("Safer Internet Day 2011") va fi sărbătorită în aproximativ 65 de ţări din întreaga lume. Tema acestei ediţii este "It's more than a game, it's your life" ("E mai mult decât un joc, e vorba de viaţa ta").
Acţiunea se încadrează într-o serie de activităţi de informare a tinerilor, în cadrul campaniei de prevenire "Foloseşte Internetul cu grijă, traficul de minori are feţe ascunse", desfăşurată în instituţii de învăţământ din judeţele Mureş şi Harghita.

"Ziua Siguranţei pe Internet" are ca scop promovarea utilizării într-un mod sigur şi responsabil a tehnologiei online şi a telefoanelor mobile, mai ales de către copii si adolescenţi, precum şi conştientizarea şi educarea acestora asupra pericolelor navigării nesupravegheate pe Internet.

În România, "Ziua Siguranţei pe Internet" este organizată şi promovată de Consorţiul Sigur.info, format din Organizaţia "Salvaţi Copiii România", ca şi coordonator naţional al proiectului, Positive Media şi FOCUS - Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite