Târgu-Mureş: Drum surpat în Vătava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul nu a mai suportat traficul greu

Un drum judeţean din comuna mureşeană Vătava s-a surpat pe o distanţă de 15 metri. Porţiunea a cedat din cauza traficului greu. Zeci de maşini mari încărcate ochi cu lemne trec zilnic pe acest drum . Autorităţile au încercat să restricţioneze accesul camioanelor prin zona „sensibilă", dar şoferii nu au ţinut seama de avertizări. Pentru că cei mai mulţi circulă noaptea şi merg înspre judeţul Bistriţa preferă să o ia pe scurtătură. Şoferii autotrenurilor salvează astfel cel puţin 100 de km.


Cristian Chirteş, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mureş a declarat pentru Mediafax: „ Am pus indicatoare pentru maşinile de tonaj, dar transportul se face în mare măsură noaptea , sunt autotrenuri din Bistriţa care trasnportă lemn, până la 40 de metri cubi de lemn de pe Valea Mureşului , pe acea scurtătură , pe zona Şieului."


Acum însă drumul judeţean DJ 154 B din centrul comunei Vătava către localitatea bistriţeană Şieu e impracticabil. Pentru că este un punct important pentru zeci de navetişti , reprezentanţii Consiliului Judeşean Mureş au căutat soluţii de urgenţă: drenul şi materialul pietros.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite