Târgu-Mureş: Două beţii, două maşini, două accidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Anton Pann cu Calea Dumbrăvii
Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Anton Pann cu Calea Dumbrăvii

Două accidente s-au produs în aceeaşi zi în judeţul Mureş având drept cauză consumul excesiv de alcool.

Primul s-a produs sâmbătă dimineaţa în jurul orei 2.00 în localitatea Criş din comuna Daneş, judeţul Mureş. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism, pe fondul consumului de alcool (0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat), a vitezei excesive şi a lipsei de experienţă, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în decor.

În urma accidentului a rezultat decesul unuia dintre pasageri de 25 ani şi rănirea gravă a altuia ambii din comuna Daneş, judeţul Mureş, conducătorul auto fiind rănit uşor.

Şoferul autoturismului - a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Al doilea a fost comis în localitatea Căpuşu de Cîmpie. Un bărbat de 53 ani, din municipiul Tg.Mureş, aflat la volanul unei autoutilitare, pe fondul consumului de alcool (0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat), a părăsit partea carosabilă spre dreapta, accidentând mortal o femeie de 54 ani, care se afla pe o bancă  în faţa unui imobil. Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă în formă agravantă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite