Târgu-Mureş: Distilerie ambulantă pe drumurile mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Maramureş s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins, în trafic, cu 488 de litri de alcool pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mureş, în cadrul Planului de acţiune "Municipii în siguranţă", a fost organizată, vineri, o acţiune la care au luat parte efective ale Serviciului Rutier Mureş şi în care au fost angrenate şi efective din cadrul formaţiunilor de ordine publică, investigarea fraudelor şi investigaţii criminale.

În doar trei ore, poliţiştii rutieri au aplicat, pe raza municipiului Târgu Mureş, 168 de sancţiuni contravenţionale - 85 pentru viteză, 54 legate de centura de siguranţă şi 29 pentru alte fapte, fiind reţinute şi cinci certificate de înmatriculare.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 29 de ani din judeţul Maramureş.

Poliţiştii au descoperit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 488 de litri de alcool pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

"Ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Mureş, împreună cu comisari ai Gărzii Financiare, au sosit la faţa locului, întreaga cantitate de alcool fiind ridicată de către Garda Financiară în vederea confiscării, bărbatului fiindu-i întocmit dosar penal, urmând să fie cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere de produse în afara antrepozitului fiscal şi evaziune fiscală", se arată în comunicat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite