Târgu-Mureş: Cură de sănătate în munţii Gurghiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care iubesc natura sunt invitaţi, la sfârşitul săptămânii, la un concurs de orientare şi rezistenţă care se desfăşoară pe o distanţe de până la 60 de kilometri.

Filiala Târgu-Mureş a Societăţii Carpatina Ardeleană organizează, sâmbătă, Tura de Anduranţă „Teleki Samu", un concurs de rezistenţă, orientare şi supravieţuire în munţi. Concursul se va desfăşura în Munţii Gurghiului pe distanţe de 20, 40 şi 60 de kilometri, în funcţie de nivelul de antrenament şi constă în parcurgerea unor trasee montane cu diferite nivele de dificultate. Organizatorii au pregătit punctul de plecare şi respectiv sosire, în localitatea Glăjărie din comuna Gurghiu.

Ceai fierbinte şi masă caldă pentru concurenţi

Fiecare participant va primi din partea organizatorilor un pachet pentru drum constând în dulciuri şi ceai fierbinte, iar la sosire cu toţii vor fi aşteptaţi cu o masă caldă . Taxa de participare este de 20 de lei. Elevii, studenţii şi pensionarii vor plăti doar jumătate. Concurenţii vor fi primiţi şi cazaţi începând de vineri seara. Cazarea se face în corturi proprii sau în sala de sport a şcolii din localitate, contra sumei de 5 lei. Startul concursului se dă sâmbătă dimineaţa de la ora 6.00. Seara, de la ora 20.00, se va servi cina festivă şi se va face şi premierea  câştigătorilor. Aventura se va termina duminică, atunci când cei care nu se grăbesc spre casă pot vizita împrejurimile, castelul şi parcul dendrologic din Gurghiu.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite