Târgu-Mureş: Copil de 13 ani ucis de tată, care şi-a tăiat apoi venele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a demarat o anchetă
Poliţia a demarat o anchetă

Comunitatea din oraşul Reghin a fost zguduită de un eveniment tragic petrecut în această după-amiază. Un copil de numai 13 ani a fost ucis cu bestialitate de către tatăl său.

Peter Suteu lucra ca lăcătuş mecanic la IRUM Reghin şi divorţase de soţia sa în urmă cu aproape un an. În urma divorţului, instanţa a hotărât ca să fie separaţi cei doi copii ai lor: cel mic, de 13 ani, la mamă, şi cel mare, de 17, la tată.

Ieri, cei doi au schimbat părinţii, aşa că Imre, copilul de numai 13 ani, a venit la locuinţa tatălui său. Vecinii au suspectat că s-a întâmplat ceva rău, pentru că Imre nu a ieşit astăzi să se joace ca de obicei.

targu-mures, crima mures, reghin

Urme de sânge erau peste tot în casă

Aşa că vecinii au sunat la un alt locatar din imobil, Florin Moldovan, care este şi poliţist, pe care l-au înştiinţat de presimţirea sumbră pe care o aveau. Acesta l-a sunat pe fiul cel mare, care a venit într-o suflare la locuinţa tatălui.

Ce au descoperit a şocat pe toată lumea. Tatăl zăcea la podea cu venele tăiate într-o baltă de sânge. Alte urme de sânge duceau la etaj, unde zăcea fără suflare Imre, fratele mai mic, ucis cu mai multe lovituri de cuţit în inimă. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Vom reveni şi cu alte amănunte.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite