Târgu-Mureş: Consiliul Judeţean urgentează construcţia depozitului ecologic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşeuri
Deşeuri

Consiliul Judeţean Mureş vrea să contracteze lucrări pentru construcţia unui depozit ecologic zonal de deşeuri şi închiderea altor unităţi neconforme, contract evaluat la 101,1 milioane lei fără TVA.

Contractul, cu o durată de 912 zile de la data atribuirii, prevede realizarea obiectivelor de investiţii necesare implementării proiectului Sistem de Management Integrat al deşeurilor în judeţul Mureş, respectiv construcţia noului depozit conform de deşeuri Sânpaul, construcţia staţiei de tratare mecano-biologică Sînpaul şi închiderea depozitelor neconforme de deşeuri Târgu Mureş-Cristeşti, Reghin, Iernut, Luduş şi Sovata.


Ofertanţii trebuie să fi înregistrat o cifră de afaceri medie în ultimii trei ani de minim 30 de milioane de euro şi să dispună de resurse financiare de cel puţin şase milioane de euro.

Lucrările vor fi atribuite prin licitaţie deschisă, criteriile fiind preţul, cu o pondere de 45%, durata de execuţie (30%) şi evaluarea riscurilor (25%).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 ianuarie 2011.

Contractul va fi finanţat prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu, din fonduri europene (80%), de la bugetul de stat (18%) şi de la cel local (2%) scrie Mediafax.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite