Târgu-Mureş: Concert caritabil pentru soarta lui Raul Mărginean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artiştii de muzică populară mureşeni cântă în această seară de la ora 17.00 pentru Raul Mărginean, băiatul din Reghin căruia medicii i-au descoperit două tumori pe creier şi necesită tratament chimioterapeutic în Germania.

Sala de spectacole a Ansamblului Mureşul le va fi gazdă lui Doru Pop, Felix Gălan, Ramona Fabian, Ciprian Picovici, Marcel Avram, Ioan Dordoi, Ortansa Şerbănuţ-Luca şi Ansamblului „Dor Solovestrean”, care vor încânta asistenţa cu melodii populare tradiţionale ardeleneşti. Spectacolul are o cauză nobilă, toate câştigurile fiind donate familiei lui Raul Mărginean, tânărul al cărui caz a fost prezentat în Adevărul de Seară în urmă cu o săptămână.

Băiatului i-au fost descoperite două tumore pe hipotalamus (zonă nervoasă a encefalului n.r.) de către medici din Cluj, iar acesta trebuie să urmeze urgent un tratament chimioterapeutic în Germania pentru a putea scăpa cu viaţă.  Pentru chimioterapie ar mai fi nevoie de 22.000 de euro, o sumă uriaşă pentru părinţii copilului, astfel că spectacolul de diseară poate fi o şansă importantă în tentativa acestora de a strânge banii respectivi. Intrarea la concert va fi liberă, urmând ca participanţii să doneze atât cât consideră ei de cuviinţă pentru soarta lui Raul.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite