Târgu-Mureş: Comandorul Sorin Avram s-a ridicat la ceruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sicriul comandorului a fost păzit de colegii lui
Sicriul comandorului a fost păzit de colegii lui

Unul dintre piloţii care şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident, de acum două zile, de la Turda, va fi înmormântat acasă, la Târgu-Mureş Corpul neînsufleţit al comandorului Sorin Avram a fost depus încă de aseară la capela cimitirului central din Târgu-Mureş şi a fost vegheat toată noaptea de familie şi de colegi

Sfâşiată de durere, soţia comandorului, judecătoarea Simina Avram, de la Judecătoria Târgu-Mureş, care este însărcinată în luna a şaptea, abia dacă s-a mişcat de lângă sicriu. „Fiul cel mare, Andrei, este acasă cu bunica lui şi nu va participa la slujba de înmormântare. Nu ştie că tatăl lui a murit, iar mama lui se fereşte să plângă de faţă cu el", a spus Olimpia Giurgiu, mătuşa Siminei Avram.

Comandorul Sorin Avram, în vârstă de 40 de ani, va fi înmormântat ca un adevărat erou, cu toate onorurile militare. La ceremonie este aşteptat şi ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea.

Laurenţiu Chiriţă, al doilea pilot care se afla în  MIG-ul 21 Lancer, care s-a prăbuşit luni, la Turda, va fi înmormântat mâine pentru ca toţi colegii să poată participa la ambele ceremonii.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite