Târgu-Mureş: Codruţa Codarcea este „regina“ oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de mureşeni s-au adunat, aseară, la Palatul Culturii pentru a urmări cel mai important concurs de frumuseţe al anului.

Cele 11 tinere înscrise în concurs  au defilat pe scenă în ţinută de zi, ţinută sportivă, costume de baie şi rochii de seară.
Alegerea juriului nu a fost deloc uşoară, toate fetele reuşind să impresioneze prin frumuseţe, ţinută şi atitudine. „A fost mai greu decât în ceilalţi ani pentru că toate fetele au fost foarte frumoase. Am ajuns chiar să fim atenţi la cele mai mici detalii pentru a le putea departaja“, spune Ani Teglaş, unul dintre membrii juriului.

Miss Târgu Mureş are 17 ani

După îndelungi discuţii, juriul a deliberat: titlul de Miss Târgu-Mureş 2010 a fost acordat Codruţei Codarcea, de17 ani, elevă la Colegiul Economic Transilvania. „Sunt mândră că pot reprezenta Târgu-Mureşul. A fost o surpriză pentru mine, nu mă aşteptam să câştig. Vreau să le mulţumesc tuturor, în special celor care mi-au spus că sunt frumoasă şi că am potenţial“, a declarat, emoţionată, Codruţa.
Locul II a fost acordat concurentei cu numărul nouă, Andrea Szabo, elevă la Colegiul Naţional „Al. Papiu Ilarian“. Tânăra, în vârstă de 17 ani, vrea să devină critic de teatru. Îşi doreşte să urmeze Facultatea de Teatru, secţia de teatrologie, fie în Cluj, fie în Anglia.
Pe a treia treaptă a podiumului a urcat Gaier Ildiko, studentă la Universitatea Petru Maior, specializarea ECTS.
Juriul a acordat şi titlul de Miss Popularitate concurentei cu numărul 11, Mădălina Vigh. Bianca Husar a primit premiul Best Shopping Mall, iar premiul Gallery Cafe a ajuns în mâinile frumoasei Hilda Sumalan.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite