Târgu-Mureş: Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţie la KromArt
Expoziţie la KromArt

Mureşenii vor avea parte de un sfârşit de săptămână plin de evenimente. După o săptămână grea la servici, spectacolele de teatru, petrecerile şi expoziţiile de artă vor fi o modalitate excelentă de relaxare.


Astăzi
Vernisaj la KromArt


Mureşenii vor putea asista la vernisajul expoziţiei de pictură intitulată “Oglinda”, a artistei Arina Gheorghiţă, în această seară de la ora 18.00, la Galeria de artă KromArt din Mureş Mall. Expoziţia va fi deschisă publicului până în data de 10 mai, între orele 10.00 şi 22.00. Intrarea este gratuită.

Astăzi
Campionatul de improvizaţie


Sala Mică a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş va fi gazda unei noi etape din Campionatul de improvizaţie, începând cu ora 21.00. În cadrul spectacolului, actorii vor urma cu stricteţe instrucţiunile date de publicul prezent în sală.

Sâmbătă
Party în Sighişoara


Club Aristocrat din Sighişoara va fi gazda unei super-petreceri de la ora 22.00. Invitatul serii va fi DJ Khan, aflat pentru prima dată în clubul mureşean. Organizatorii au pregătit multe surprize pentru cei prezenţi, printre care şi băuturi gratuite pentru fete, nelimitat, pâna la ora 1.00 dimineaţa. Intrarea va fi liberă pe tot parcursul serii.


Duminică
Nightlosers în Jazz&Blues


Formaţia Nightlosers va concerta live în clubul Jazz&Blues, de la ora 20.00.  Evenimentul este unul aniversar, localul de pe strada Sinaia sărbătorind astfel 3 ani de la înfiinţare. Un bilet de intrare la concert costă 5 lei.

Duminică
„Şi fluturii sunt liberi”


Mureşenii vor avea parte de un spectacol de excepţie în Sala Mare a Teatrului Naţional, începând cu ora 19.30. „Şi fluturii sunt liberi”, după Leonard Gershe, îi are în rolul principal pe Sergiu Marocico şi Stanca Jabeniţan.

Duminică
Teatru pentru copii


Spectacolul „Aladin şi lampa fermecată” va fi pus în scenă de la ora 11.00 la Teatrul Ariel. Copiii vor fi introduşi astfel în minunata lume a teatrului prin intermediul aventurilor lui Aladin. Un bilet la spectacol costă 4 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite