Târgu-Mureş: Campionat de hochei pe gheaţă pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt aşteptaţi, sâmbătă dimineaţă, la Patinoarul din centrul oraşului pentru a lua parte la primul Campionat de hochei pentru copii.

La competiţie s-au înscris echipe din Miecurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, dar şi gazda evenimentului, echipa clubului de hochei „Mureşul" din Târgu-Mureş.

 „La Cupa Primăverii participă echipe de sportivi sub 12 ani din mai multe oraşe din ţară. Scopul competiţiei este de a promova acest sport, dorim să atragem cât mai mulţi copii în echipa noastră, pentru că principalul nostru obiectiv este să ne înscriem în această toamnă la Campionatul Naţional U12", a precizat  Pokorny Laszlo, preşedintele clubului mureşean.  Competiţia de sâmbătă va începe la ora 9.45, fiind programate în total trei partide, urmate de festivitatea de premiere. Echipa mureşeană participă la Cupa Primăverii cu un lot de 20 de jucători. „Înscrierile în echipă sunt încă deschise şi se fac în fiecare zi de marţi şi joi la patinoarul din centrul oraşului. Astfel, copiii care au împlinit zece ani şi care vor să practice hochei se pot înscrie în echipa noastră. Antrenamentele sunt gratuite", a mai spus Pokorny Laszlo.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite