Târgu-Mureş: Astăzi începe „Târgul de toamnă” la Alpha Transilvană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au pregătit adevărate opere de artă
Copiii au pregătit adevărate opere de artă

Fundaţia Alpha Transilvană organizează în această seară, începând cu ora 17.00, Târgul de Toamnă ediţia 2010.

În cadrul evenimentului, mureşenii vor avea posibilitatea de a admira şi achiziţiona cu preţuri simbolice (în jur de 1 leu n.r.) creaţiile artistice realizate de copiii de la Centrul de Zi „Perseverenţa” al Fundaţiei, alături de copii de la Grădiniţa Ştefania şi de la Gimnaziile de Stat Mihai Viteazul şi George Coşbuc din Târgu-Mureş.

Scopul manifestării este acela de a-i integra pe micuţi şi de a-i ajuta să socializeze cu elevi sau copii de vârsta celor de la Centrul de Zi. „A devenit o tradiţie acest Târg, în care copiii noştri, alături de alţi aproximativ 100 de copii şi elevi mureşeni crează adevărate opere de artă folosind „ingrediente” tipice toamnei: grăunţe, seminţe, legume şi fructe.Evenimentul le oferă copiilor noştri şansa de a intra în contact cu alţii de vârsta lor sau de vârste apropiate şi de a-şi face noi prieteni. În plus, părinţii sau vizitatorii expoziţiei vor putea să înţeleagă astfel că toţi copiii sunt talentaţi, chiar dacă au sau nu dizabilităţi”, ne-a declarat Vargancsik Iringo, manager de program în cadrul Alpha Transilvană.

Copiii de la Perseverenţa au lucrat împreună cu cei din şcoli au pregătit ornamente specifice toamnei, în atelierele de lucru manual din cadrul Centrului de Zi. Organizatorii se aşteaptă la un număr mare de vizitatori, mai ales că intrarea la Târgul de Toamnă este gratuită, creaţiile micuţilor fiind expuse în holul sediului Fundaţiei Alpha Transilvană, situat pe Aleea Vrancea nr 1, în cartierul Tudor Vladimirescu. Cei prezenţi vor fi serviţi cu un pahar de must, pentru a sublinia caracterul autumnal al Târgului.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite