Târgu-Mureş: Antreprenorii investesc în "medicale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Workshopurile din cadrul Business Days sunt foarte constructive
Workshopurile din cadrul Business Days sunt foarte constructive

Zeci de oameni de afaceri, antreprenori sau doar întreprinzători cu idei de afaceri şi-a dat întâlnire la Târgu-Mureş, la cel mai mare eveniment business al anului.

 „Business days" reuneşte manageri de top din întreaga ţară, dar şi reprezentanţi ai brandurilor din întreaga lume. „Nimic nu vine de la sine, iar afacerile se fac cu paşi mici şi în timp", acesta a fost sfatul cu care i-au întâmpinat cei deja consacraţi pe piaţă pe managerii care sunt la început de drum.

Aparatura medicală, pe primul loc

Tendinţele vizibile şi reţetele de succes au fost expuse de reprezentanţii firmelor care se ocupă de aparatură medicală. „Este un interes tot mai crescut pentru prelungirea duratei de viaţă şi implicit pentru tratarea din timp a diferitelor afecţiuni", a declarat Szabo Gyula, reprezentantul unei companii internaţionale, care a prezentat la eveniment un aparat revoluţionar care tratează diferite dureri sau afecţiuni doar prin luminoterapie. Nu au lipsit nici companiile care produc proteze din diferite tipuri de materiale inovatoare.

Evenimentul se va încheia mâine.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite