Târgu-Mureş: AlBano concertează în Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul italian AlBano va susţine un concert extraordinar, în aer liber, în Piaţa Victoriei. Mii de mureşeni s-au bucurat, timp de o săptămână, de târguri, expoziţii, dansuri populare şi concerte, organizate cu ocazia Zilelor Târgumureşene.

După o săptămână de distracţie, mureşenii au posibilitatea să îl vadă în carne şi oase pe AlBano. Concertul va fi susţinut în aer liber, în centrul oraşului. AlBano va fi însoţit de 11 instrumentişti italieni şi germani şi backing vocal. În deschidere vor cânta cei 47 de membri ai Orchestrei Liceului de Artă.

„S-a lucrat foarte mult la organizare. Primele contacte cu artistul au fost demarate la sfârşitul lunii ianuarie. Este un om minunat, modest, prietenos şi nu are acele aere de super-vedetă. În deschiderea spectacolului, Orchestra Liceului de Artă din Târgu-Mureş va cânta timp de jumătate de oră“, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

O săptămână de distracţie

Timp de o săptămână, oraşul trandafirilor a prins viaţă. Comercianţii s-au bucurat de atenţie din partea mureşenilor, puşi pe cumpărături din plin. Nu au lipsit târgurile, expoziţiile şi o impresionantă competiţie a fanfarelor.
Condimentat cu dansuri populare şi muzică folclorică, evenimentul a adunat în Cetatea Medievală mii de oameni. De la mic la mare, mureşenii au cântat alături de cunoscuţi artişti din ţară şi din străinătate.

Ingredientele secrete ale unei distracţii pe cinste sunt băieţii de la Iris, care vor concerta în această seară, de la ora 21.00, şi concertul AlBano, de la ora 18.00.

Un show cu muzică de zile mari

„Ediţia din acest an a Zilelor Târgumureşene a beneficiat de un buget redus faţă de ediţiile anterioare. Cu toate acestea, lumea s-a simţit bine, invitaţii din străinătate au apreciat frumuseţea oraşului şi a oamenilor, au participat la evenimente precum festivaluri, concerte şi chiar la meciul de fotbal al echipei FC Municipal. Au lăudat jocul echipei şi ne-au felicitat pentru victoria în faţa celor de la Arieşul Turda. Momentul culminant al zilelor oraşului este concertul lui AlBano“, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite