Târgu-Mureş: Ajutor prin poştă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Trebuie să ne ajutăm semenii la nevoie, iar împotriva furiei apelor poţi lupta numai cu suflet". Acesta este mesajul transmis de Poşta Română, care a iniţiat o campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţii din Moldova.

Campania Poştei Române este intitulată, în mod sugestiv, „Furia apelor oprită cu suflet"şi se va derula până în data de 8 august, în toate subunităţile poştale. „Se pot depune, către orice oficiu poştal, pachete pentru ajutorarea sinistraţilor, până la o cantitate de 20 de kilograme. Aceste pachete sunt gestionate de către poştă, în sensul că noi asigurăm transportul. Noi preluăm pachetele la Târgu-Mureş, după care le trimitem către Braşov, de unde vor fi trimise către sinistraţi", a declarat Eugen Crişan, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Mureş.

Angajaţii au fost fruntaşi la donaţii

La început doar angajaţii au trimis pachete sinistraţilor, dar poştaşii sunt convinşi că, de îndată ce oamenii vor afla mai multe despre campania Poştei Române, aceştia vor trimite pachete cu destinaţia Moldova. „N-aş putea să vă spun o cantitate anume, dar primesc informaţii, zilnic, că numărul celor care trimit ajutoare către sinistraţi este în creştere. Procedura este simplă. Omul se prezintă la poştă cu produsul ambalat, unde angajaţii noştri îl vor prelua, fără ca persoana respectivă să plătească taxă poştală. Avantajul este că noi asigurăm şi transportul. În prealabil pachetele nu au o destinaţie anume, ci se trimit acolo unde este cea mai mare nevoie de ele", a mai adăugat Crişan. Poşta Română face apel la toţi românii cu suflet să contribuie, în măsura posibilităţilor, la ajutorarea sinistraţilor loviţi de furia apelor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite