Târgu-Mureş: Aeroportul Transilvania a dat-o în bară cu Wizz Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colaborarea dintre Wizz Air şi Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureş a rămas în balanţă după ce compania aeriană a anunţat astăzi că nu se va prezenta la semnarea protocolului cu reprezentanţii Consiliului Judeţean. 

Reprezentanţii companiei Wizz Air ar fi trebuit să facă anunţul oficial în această dimineaţă, într-o conferinţă de presă, conferinţă care nu s-a mai ţinut. „Wizz Air vă invitase la conferinţa de presă în care ar fi anunţat planurile de extindere în Târgu-Mureş. Cu toate acestea, o serie de formalităţi nu au fost îndeplinite de către aeroport, iar în cadrul conferinţei de astăzi Wizz Air nu va mai face niciun anunţ şi niciun oficial al companiei nu va mai fi prezent", se arăta într-un comunicat de presă trimis, în această dimineaţă, de reprezentanţii companiei aeriene.

Reprezentanţii aeroportului tărăgănează contractul

Reprezentanţii mass-media au căutat răspunsuri la Consiliul Judeţean Mureş, sub patronatul căruia se află Aeroportul Transilvania. Preşedintele Lokodi Edit Emoke a refuzat să dea prea multe explicaţii, spunând că este vorba doar despre o amânare şi că totul va fi rezolvat săptămâna viitoare.

Misterul a fost elucidat tot de către reprezentanţii companiei aeriene. „Am derulat negocieri cu aeroportul din Târgu-Mureş cu privire la planurile de extindere. Pentru moment, am fost nevoiţi să anulăm anunţul, deoarece oficialii aeroportului din Târgu- Mureş nu au finalizat contractul. Vom reveni în momentul în care vor exista noutăţi dar, deocamdată, este prematur să speculăm", sună un al doilea comunicat remis de comapanie. Cei de la Wizz Air nu au spus însă despre ce investiţii este vorba şi nici dacă sau când vor mai avea loc negocieri cu Aeroportul Transilvania.

Reamintim că noua linie de zbor Târgu-Mureş-Londra ar fi trebuit introdusă de la începutul lunii martie.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite