"Vorbe de duh" ale celor care conduc destinele oraşului Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La capitolul "ne scapă porumbelul din gură" primarul municipiului Târgu-Mureş este neîntrecut.

Spritele se incing, iar vorbele zboară aproape necalculate. Iată un fragment din ultima conferinţă de presă.

"Legat de întâlnirea mea cu domnii primari poate că asta vă interesează sau nu vă interesează, vreau să o fac obligatoriu pentru că eu consider că un gest responsabil vis-a-vis de atât de ceea ce înseamnă descentralizarea şi modul în care unii o mimează şi probabil că dacă unul ştie tabla înmulţirii prost trebuie să-i spui nu numai să-i dai pentru că de regulă nu citesc, dar poţi să-i explicitezi şi sunt foarte mulţi care vor ce este teritorial să fie luat de sub tutela miniştrilor, deci nu este permis în momentul în care ai agenţie teritorială, dau un exemplu, de mediu, agenţie teritorială privind pădurile, să mai depinzi de pixul ministrului. Este inacceptabil aşa ceva. Mă miră foarte tare că pe o parte şi pe la simpozioane de vară pe caniculă sau pe ploi depinde de barometru, toţi dau declaraţii de nu mai pot privind descentralizarea, dar în acelaşi timp descentralizarea deciziei este în continuare păguboasă pentru autorităţile locale. Dacă la celelalte ministere sunt probleme patrimoniale nu de decizie, pentru că eu nu mă bag în calea ferată, eu nu mă bag în partea spitalelor, eu nu mă bag în minsiterul apărării, patrimonial vorbesc. Din punct de vedere al deciziei, în schimb, pot da cu multă uşurinţă câteva acte normative care prevăd obligaţia pixului ministrului."are mimează descentralizarea şi nici nu vor să audă de ea.

Sunt cuvintele primarului Dorin Florea la ultima conferinţă de presă, din data de 4 august, unde subiectul dezbătut era descentralizarea .

"Noua împărţire teritorială a României va fi obligatorie, degeaba nu vrea Grivei. Grivei nu vrea niciodată. Va trebui făcută fraţilor şi mai bine, îţi faci temele ...din timp şi de asta pornesc discuţia cu domnii primari. De asta să le arăt argumentele pentru că lumea politică e preocupată pentru cu totul şi cu totul altceva, negarea negării, tot felul de manifestări caudate" a continuat în acelaşi registru, domnul primar, Dorin Florea.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite