Târgu-Mureş: Ziua Iepuraşului la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii se vor întrece la încondeiatul oălor
Copiii se vor întrece la încondeiatul oălor

Sute de copii sunt aşteptaţi diseară de la ora 18.00 la Promenada Mall pentru a-l găsi pe Iepuraşul de Paşte.

Organizatorii au venit cu o idee originală pentru această primă ediţie a evenimentului. „Ne-am gândit să îi implicăm şi mai mult pe copii, aşa că am creat un scenariu în care Iepuraşul de Paşte a fost răpit în drumul său spre Mall, unde urma să se întâlnească cu cei mici şi să le dea cadouri. Deoarece toţi super-eroii sunt liberi de Paşte, copiii care vor veni diseară în Mall trebuie să devină super-eroi pentru o zi şi să-l salveze pe Iepuraş”, spune Cristian Bojan, co-organizatorul evenimentului.

Concursuri de încondeiat ouă

Copiii care se vor încumeta să-l găsească pe Iepuraş vor avea de trecut mai multe probe de concurs. La început ei vor avea de căutat prin Mall ouăle pe care Iepuraşul le-a pierdut atunci când a fost răpit, apoi vor avea de dus ouăle găsite în lingură, într-o probă de ştafetă şi la final vor sparge ouăle respective, în căutarea de indicii care să ducă la găsirea Iepuraşului.

„Înainte de a sparge ouăle, cei mici se vor întrece în colorarea acestora. Cele mai frumoase ouă încondeiate vor fi premiate, iar câştigătorii concursurilor vor intra într-o competiţie între super-eroi, urmând ca unul singur să-l găsească la final pe Iepuraş într-un ou uriaş”, precizează Cristian Bojan.

Cei mici vor avea parte de multe alte surprize din partea organizatorilor, dar şi din partea clovnilor Circului Gartnet, care vor executa numere de hoola hoop şi vor prezenta celor prezenţi o broască ţestoasă uriaşă şi un şarpe.  La eveniment sunt aşteptaţi peste 300 de copii, care vor primi din partea organizatorilor premii constând în dulciuri, invitaţii la spaţiul de joacă şi la circ.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite