Târgu-Mureş: Weekend plin de distracţie pentru mureşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că vor să iasă la un picnic, să stea la plajă sau să danseze în cluburi, mureşenii au numeroase opţiuni de petrecere a timpului liber în acest sfârşit de săptămână.

Distracţia începe de sâmbătă, când autorităţile locale vor deschide oficial sezonul estival atât pe Platoul Corneşti cât şi în Colexul de Agrement „Weekend”. Cei mai bucuroşi vor fi copiii, care de mâine vor putea călători din nou cu trenuleţul Thomas.

Realizat după modelul celebrului personaj de desene animate, trenuleţul Thomas este alcătuit din locomotivă şi trei vagoane şi poate transporta maximum 60 de călători pe traseul de 800 de metri, amenajat în preajma Grădinii Zoologice de pe Platoul Corneşti.

„Prima cursă a trenuleţului va porni sâmbătă la ora 12.00 şi va continua până la ora 20.00”, a precizat Mircea Moldovan, directorul Serviciului Utilităţi Publice Municipale din primăria Târgu-Mureş.

Trenuleţul Thomas nu este singura atracţie de pe Platoul Corneşti. Cei mici mai au la dispoziţie numeroase tobogane, leagăne şi terenuri de joacă cu personaje din poveşti. Pentru adulţi, au fost amenajate terenuri de badminton, minibaschet, urmând ca pe viitor să fie inaugurat şi un teren de volei cu piciorul.

Cum distracţia pe Platoul Corneşti nu poate fi completă fără mici şi bere, municipalitatea a amenajat mai multe locuri speciale pentru grătar. Reprezentanţii primărieie au rezolvat şi problema parcării autovehiculelor în zonă. „Am suplimentat numărul locurilor de parcare, iar în prezent peste 300 de autoturisme pot opri în zonă. Dacă vremea va fi frumoasă ne aşteptăm la peste 6.000 de vizitatori în acest sfârşit de săptămână”, a precizat Mircea Moldovan.

Tot sâmbătă de la ora 11.00 va fi deschis oficial sezonul estival şi în cadrul Complexului de Agrement „Weekend”,  unde bazinele au fost umplute cu apă şi îi aşteaptă pe curajoşii care vor să facă prima baie din acest an. Lucrările de reparaţii sunt pe ultima sută de metri şi au costat bugetul local circa 280.000 de lei.

Pentru că orice sărbătoare e motiv de distracţie, ziua de 1 Mai nu putea trece neobservată de administratorii cluburilor din oraş.  Astfel, petrecerile tematice încep chiar din această seară.

Deschiderea o face clubul Tempation, care îi aşteptă pe mureşeni de la ora 22.30 la o petrecere muncitorească ce va continua până dimineaţa. Din garderoba celor prezenţi nu trebuie să lipsească halatul, casca de protecţie şi salopeta. Distracţia în acest club va continua şi sâmbătă, când atmosfera va fi incinsă de mai multe animatoare.

Tot în hainele de lucru sunt aşteptaţi mureşenii şi în Select Boutique Club, unde sâmbătă de la ora 23.00 va avea loc „Back To Work Party”.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite