Târgu-Mureş:Victorie preţioasă pentru FCM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oranj-albaştrii au învins aseară cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Covaci, după un meci care a stârnit controverse pe seama arbitrajului.

Fortuna a pierdut cu 2-0 pe teren propriu jocul împotriva pretendentei la promovare FCM Târgu Mureş. Ambele goluri ale partidei au fost reuşite de către Cosmin Vancea, jucător intrat în repriza secundă.

Gazdele au fost nemulţumite de prestaţia brigăzii de arbitrii conduse de careian, căreia îi reproşează neacordarea a cel puţin unei lovituri de pedeapsă. Mai întâi în minutul 57, atacantul Andrei Suciu a fost tras evident de tricou de către Casian Maghici, la limita careului mare al oaspeţilor, dar centralul Kovacs a lăsat jocul să continue.

Faza s-a petrecut la scorul de 0-0 şi a fost urmată mai târziu de o altă situaţie suspectă. De această dată la scorul de 0-1, când Parfenie a fost agăţat în careu, iar covăceanul a fost avertizat pentru o presupusă simulare.

După această victorie, mureşenii şi-au consolidat poziţia secundă în clasamenul ligii secunde cu 47 de puncte, la un singur punct în spatele liderului UTA şi simte îndeaproape ameninţarea contracandidatelor la promovare, U Cluj, FC Argeş şi Dacia Mioveni.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite