Târgu-Mureş:Victorie pentru fotbalistele mureşence în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetele de la FC Municipal Târgu-Mureş s-au calificat în semifinalele Cupei României la fotbal, după ce au învins în deplasare cu scorul de 8 la 0 (3-0 la pauză n.r.) formaţia Motorul Oradea, într-un meci din cadrul sferturilor de finală.

Antrenorul Seches Carol a folosit o garnitură în care şi-au făcut loc jucătoarele mai puţin utilizate până acum, doar trei dintre titularele obişnuite regăsindu-se în primul unsprezece. Cu toate acestea, FCM a dominat categoric întâlnirea, punctând de opt ori, prin Herczeg Andreea (3), Sipos Kincsa (2), Elena Ghiorghiulescu, Sarosi Csilla si Adela Raţu (câte unul).

FCM va evolua în semifinale împotriva lui Sporting Craiova. Partida se va disputa miercuri, 12 mai, de la ora 17, pe stadionul „Transil” din Târgu-Mureş. Următorul meci al lui FC Municipal va avea, însă, loc sâmbătă, de la ora 14, tot la Oradea, în compania Motorului şi va conta pentru etapa a XVIII-a a Ligii I. FCM este în continuare liderul Ligii I la fotbal feminin, acumulând 45 de puncte şi având un golaveraj zdrobitor, 125-9.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite