Târgu-Mureş: VEZI Unde se distrează mureşenii sâmbătă noaptea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecăreţii mureşeni vor avea parte de o noapte "agitată", deoarece cluburile din oraş le-au pregătit oferte tentante. Cotidianul Adevarul de Seară vă prezintă oferta cluburilor din oraş.

Cel mai incitant eveniment al serii se anunţă petrecerea "Angels Party", ce va începe la ora 23.00 în Select Boutique Club. Mureşenii care vor participa vor putea urmări o prezentare de lenjerie intimă marca Laceworld. Distracţia va fi asigurată de beat-urile  DJ Cyclon şi MC Bobby D  şi completată de un show de animaţie de excepţie. Cei prezenţi vor avea parte şi de oferte promoţionale, cocktailuri speciale şi multe alte surprize. Evenimentul este recomandat de Adevărul de Seară.

Amatorii de ritmuri comerciale sunt aşteptaţi diseară de la ora 22.00 în clubul Avi Cola. Fetele au intrare liberă, iar cei care vor să-şi rezerve o masă pot suna la numărul de telefon 0757 250 054.

Cei care vor să danseze pe ritmuri ţigăneşti sunt aşteptaţi diseară în clubul Jazz&Blues de la ora 22.00.  Clubul împlineşte duminică 4 ani de la înfiinţare, motiv pentru o nouă petrecere cu muzică bună şi surprize.

Petrecăreţii care vor să se "îndulcească" sunt aşteptaţi de la ora 22.00 în Jackson Pub, unde va avea loc "Candy Party".  Clubul vine cu oferte speciale la băutură, iar petrecăreţii vor primi câte o acadea la intrare. Biletul de intrare costă 5 lei.Pentru rezervări puteţi suna la 0769-948.969

Amatorii de muzică rock sunt aşteptaţi în clubul Backstage, unde se vor putea distra începând de la ora 22.00 la o super petrecere. Intrarea este liberă, iar cei care vor să-şi rezerve o masă pot suna la 0751 231545.

Sighişorenii şi nu numai sunt invitaţi diseară în clubul Aristocrat la un "Midnight Party". Toate doamnele şi domnişoarele prezente în club până la ora 24.00 au băutură gratis nelimitat pe tot parcursul nopţii. Atmosfera va fi asigurată de DJ Wish şi DJ Soul.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite