Târgu-Mureş: „Uşa închisă“ la Teatrul „Studio“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de teatru sunt invitaţi sâmbătă seară, de la ora 19.00, la Sala „Studio“ a Universităţii de Artă Teatrală, pentru a urmări, în premieră, spectacolul „Uşa închisă“, de Graham Reid, în regia lui Laurenţiu Blaga.

Din distribuţie fac parte studenţii Paul Socol, Nicoleta Dănilă, Vero Nica, Silviu Nistor,Alexandru Frânceanu, Sergiu Marocico, Bianca Holbuţ, Vlad Chico şi George Cheteleş. Atât tinerii care vor urca pe scenă, cât şi regizorul, sunt fie studenţi, fie masteranzi la Actorie, respectiv Regie la U.A.T.

Spectacolul „Uşa închisă“ este cea de-a treia premieră din acest an a studenţilor de la U.A.T. „Am muncit cu drag la acest spectacol, a fost o muncă în echipă şi sperăm ca rezultatul să fie pe placul publicului“, a precizat Laurenţiu Blaga, regizorul spectacolului. Potrivit acestuia, piesa autorului irlandez Graham Reid prezintă teme deosebit de actuale.

„Publicul se va regăsi cu siguranţă în ceea ce va vedea pe scenă. Spectacolul vorbeşte despre eroi şi anti-eroi, despre frica de a lua o decizie, dar şi despre asumarea acesteia. Orice tânăr sau adult prezent la spectacol va primi o lecţie de viaţă“, a mai spus regizorul.

Biletul la spectacol costă 8 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru elevi şi studenţi. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite