Târgu-Mureş: Update Şi-a înjunghiat copilul în gât?!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia suspectă de pruncucidere este internată la spital foto Arhivă
Femeia suspectă de pruncucidere este internată la spital foto Arhivă

Pruncul femeii de 28 de ani găsit în latrina casei a fost născut viu, dar a fost înjunghiat în gât, cel mai probabil, chiar de propria mamă.


Moarte groaznică pentru un prunc nou născut din localitatea mureşeană Aţintiş, care a fost adus pe lume de o femeie de 29 de ani, chiar în curtea casei acesteia. "Pruncul s-a născut viu şi a murit cel mai probabil ca urmare a unei înjunghieri. Nou-născutul prezenta mai multe leziuni la nivelul gâtului, dintre care una foarte gravă, care i-a afectat un vas de sânge şi i-a produs moartea", a precizat dr. Laszlo Hecser, directorul Institutului de Medicină Legală din Târgu-Mureş. După ce a fost ucis, copilul a fost aruncat în latrina casei.     

Mama copilului a fost adusă de urgenţă la spital. "Pacienta a fost adusă ieri şi internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru a i se efectua un control ginecologic după naştere. Momentan este stabilă din punct de vedere clinic", a precizat Lavinia Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Cazul se află în momentul de faţă în atenţia procurorilor, iar dacă va fi găsită vinovată femeia riscă şapte ani de închisoare. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite