Târgu-Mureş: Update L-a ucis cu 19 lovituri de cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 19 ani, care a decedat aseară pe o stradă de sub podul Mureş a fost înjunghiat de 19 ori. Agresorul este reţinut pentru 24 de ore.

Moarte groaznică pentru un tânăr de 19 ani din Târgu-Mureş, ucis cu 19 lovituri de cuţit de soţul amentei sale. Kovasc Josef de 19 ani din Târgu-Mureş avea o relaţie cu Rozalia, o femeie de 35 de ani din Târgu-Mureş, care însă  trăia în concubinaj cu Miklos Ioan, de 49 de ani. Femeia şi concubinul ei aveau o relaţie de 14 ani şi o fetiţă de 11 ani. Miklos Ioan mai fusese căsătorit anterior şi avea cu fost soţie două fiice majore.

Agresorul aflase că Rozalia, concubina sa îl înşeală, iar gelozia i-a întunecat minţile. Ştia că femeia urma să iasă de la serviciu la ora 22.00. Aşadar, şi-a luat un topor, un cuţit şi două bricege pe care le-a pus în porbagajul maşinii pe care lucra ca şi taximetrist şi a aşteptat-o pe femeie la ieşirea de la lucru.

A urmărit-o câteva străzi şi a observat că ea s-a întâlnit cu tânărul său amant. Furios din cale afară, bărbatul a ieşit din maşină şi s-a năpustit asupra tânărului, lovindu-l de mai multe ori cu cuţitul. Femeia a fost şi ea rănită la mână atunci când a încercat să intervină între cei doi.

"Din primele cercetări rezultă că agresoruil a lovit victima de 19 ori cu un cuţit, apoi a pus arma crimei în porbagajul maşinii şi a sunat la 112. Echipajul SMURD venit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru victimă. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat Instanţei pentru propunerea de arestare pentru 29 de zile", a precizat Dan Oltean, procuror criminalist.

Dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă 25 de ani de închisoare pentru omor calificat sau închisoare pe viaţă, dacă anchetatorii vor descoperi că şi-a premedita fapta.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite