Târgu-Mureş: UPDATE Violată şi tâlhărită pe un câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de 12 ani din Târgu-Mureş a trecut prin clipe de groază după ce a fost atacată de trei indivizi necunoscuţi. Agresorii au violta-o şi i-au furat şi telefonul mobil.

Două fetiţe care locuiau în zona cartierului Belvedere au trecut vineri seara prin clipe de coşmar, după ce trei indivizi le-au atacat în timp ce se plimbau pe strada Viile Dealului Mic. Una dintre fetiţe a reuşit să fugă, dar cealaltă a fost prinsă de către agresori, deoarece s-a împiedicat şi a căzut. Cei trei agresori au prins-o, au dus-o cu forţa pe un câmp, au violat-o şi i-au furat telefonul mobil. După ce-a scăpat, fata a fugit într-un suflet acasă şi i-a povestit mamei drama prin care a trecut. Speriată, femeia a altertat Poliţia.

Sosiţi la faţa locului poliţiştii au demarat o anchetă. "Cercetările au fost preluate de către ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş şi ai Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Târgu-Mureş, reuşindu-se identificarea şi prinderea suspecţilor - Z.D. de 21 ani, cu  domiciliul în Aiud, judeţul Alba, fără forme legale în Târgu-Mureş, N.L. de 18 ani şi S.S. de 21 ani, ambii cu  domiciliul în Târgu-Mureş", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Din primele cercetări rezultă că primii doi agresori sunt autorii violului, iar cel de-al treilea i-a furat telefonul mobil. "Victima a fost transportată la SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar faţă de cei trei suspecţi s-a luat măsura reţinerii pe timp de 24 ore, au fost prezentaţi Tribunalului Mureş, cu propunere de arestare preventivă, instanţă care a dispus arestarea preventivă pe 29 zile pentru viol şi tâlhărie", a mai spus Livia Popa.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite