Târgu-Mureş:Trenurile de Budapesta vor circula din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

renurile de tip Rapid 376 şi 377 care circulau pe ruta Târgu-Mureş – Arad – Budapesta şi Budapesta – Arad – Târgu-Mureş  îşi vor relua circulaţia începând de miercuri, respectiv joi.

Decizia de reluare a circulaţiei trenurilor de la şi către Târgu-Mureş vine după ce la începutul lunii aprilie, traseul liniilor 376 şi 377 a fost limitat pe ruta Budapesta – Arad, oraşul nostru fiind lăsat pe dinafară din pricina numărului scăzut de călători.

Cu toate acestea, CFR-ul a acceptat refacerea traseului vechi pentru a le permite localnicilor să deţină o rută direct către capitala Ungariei. Trenurile respective  sunt preferate de călători, faţă de altele având aceeaşi destinaţie, dovadă fiind sesizările făcute de aceştia în Jurnalul Călătorului din staţia CFR Târgu-Mureş.

Un alt argument în favoarea reluării circulaţiei trenurilor în cauză a fost acela ca „Rapidurile” sunt singurele legături directe cu staţia Budapesta Keleti pentru călătorii care circulă pe tronsonul Războieni – Arad. Cel mai ieftin bilet cu Rapidul de Arad (clasa a doua, fără rezervare online), costă aproximativ 65 de lei. Trenurile vor pleca din Târgu-Mureş în fiecare zi de la ora 5.30, iar returul este programat pentru ora 0.16.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite