Târgu-Mureş: Topul zonelor de conflict din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au identificat focarele de conflict din judeţ, iar prin reorganizarea poliţiei rurale se doreşte scăderea gradului de infracţionalitate în zonă.

Potrivit poliţiştilor, în judeţul Mureş există patru focare de conflict. "Am identificat focare de conflict în zona Reghin, Band, Târnăveni şi zona Bahnea. Sunt monitorizate cu forţe de poliţie şi ale Jandarmeriei. Am permanentizat câte doi jandarmi care patrulează zilnic în aceste zone cu risc mare de infracţionalitate”, a precizat Valentin Pescari, Inspectorul Şef al IPJ Mureş.
 
Potrivit prefectului, Marius Paşcan, numărul mare de romi din judeţul Mureş, precum şi sutele de persoane care sunt repatriate săptămânal în judeţ fac ca infracţionalitatea în anumite zone să crească.

"Sunt zone în care am intervenenit eu ca Prefect  şi am solicitat intevenţia Poliţiei şi Jandarmeriei la Band, Hodac, Ibăneşti, Reghin şi Târnăveni. În fiecare săptămână avem repraţiaţi din Franţa, Germania sau Italia sute de persoane.  Ei se întorc la nimic, iar obiceiurile pentru care sunt expluzaţi încearcă să le practice aici. Când văd că nu le ţine figura, probabil că încearcă să se întoarcă acolo", a precizat Marius Paşcan.

Prin reorganizarea poliţiei rurale se doreşte scăderea gradului de infracţionalitate în zonă. 

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite