Târgu-Mureş:Toată lumea sare la Different Style Party!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ Addo va mixa în Avi-Cola
DJ Addo va mixa în Avi-Cola

Infected Beats vine la Târgu-Mureş cu un set live de percuţie. Petrecerea de mâine seară va întruni stiluri muzicale diferite, de la funk la deep house şi va începe de la ora 23.00.

Clubul Avi-Cola va găzdui mâine seară petrecerea Different Style, începând cu ora 23.00. La eveniment vor participa DJ Sauce, Infected Beats, Addo şi Acqzuel, care vor mixa în stiluri muzicale diferite până duminică dimineaţă. De încălzirea publicului se va ocupa DJ Sauce, care le va oferi celor prezenţi un mix de funk, rap şi ritmuri electronice.

Infected Beats, cunoscut şi ca LectroTech, va fi prezent la Different Style cu un set format din percuţie live, care va extazia publicul, pregătindu-i pentru spectacolul muzical b2b (back-to-back, situaţie în care doi DJ mixează concomitent n.r.) asigurat de DJ-ii mureşeni Addo şi Acqzuel. „Fiind un set târziu în noapte, vom încerca să abordam o direcţie mai Techno, House şi chiar Deep House şi să încheiem party-ul cum se cuvine, adica publicul să plece zâmbind spre casă. Este puţin experimental ce încerc alături de Alex (DJ Acqzuel n.r.), amândoi având stiluri diferite, dar sunt sigur că ne vom intersecta muzical, totul spre beneficiul publicului prezent şi a distracţiei”, ne-a declarat Andrei Ştefan, cunoscut ca DJ Addo, şi care va încheia petrecerea din Avi-Cola Club.

Preţuri de criză


Intrarea la petrecere costă 7 lei până la miezul nopţii şi 10 lei după aceea. Organizatorii au pregătit oferte speciale la bar pentru băuturile răcoritoare şi alcoolice. „Preţurile de cziră” fiind un alt motiv pentru care petrecerea de sâmbătă va fi cel mai important eveniment al weekendului în Târgu-Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite