Târgu-Mureş:Toată gama de articole pentru bebeluşi, la Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bebe Expo va fi găzduit de Sala Sporturilor
Bebe Expo va fi găzduit de Sala Sporturilor

Pe lângă cumpărături, părinţii îşi vor putea distra odraslele cu jocuri, tombole şi face-painting. Târgul naţional de articole pentru nou născuţi, copii, mămici şi viitoare mămici va fi primul de acest gen organizat în oraşul nostru.

„Mureş Expo Bebe”, primul târg cu produse pentru bebeluşi, mămici şi viitoare mămici, va avea loc în perioada 19-21 martie la Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. Evenimentul este organizat de Prefectura Mureş şi de Primăria Târgu-Mureş şi vine în ajutorul tuturor celor care au un copil sau urmează să devină părinţi. Târgul se va bucura de o participare amplă a producătorilor autohtoni de articole vestimentare, produse alimentare, cărţi, reviste de specialitate şi alte elemente conexe.

„Părinţii şi copiii care vor fi prezenţi la „Mureş Expo Bebe” vor avea parte, de fapt, de un weekend în familie şi de 3 zile dedicate copiilor. Pe lângă expunerea produselor pentru copii şi mame, participanţii vor avea parte de seminarii referitoare la creşterea copiilor şi concursuri interactive, menite să lărgească aria de interes a evenimentului. Expoziţia este cu vânzare şi marele avantaj al vizitatorilor va fi acela că preţurile vor fi promoţionale, întrucât târgul e organizat cu două săptămâni înainte de Paşte”, ne-a declarat Antonela Andreea Stan, managerul evenimentului.

Jocuri pentru copii


„Mureş Expo Bebe” va însemna mai mult decât o expoziţie cu vânzare de produse tematice. Organizatorii au pregătit multiple surprize pentru copiii care vor fi prezenţi la Sala Sporturilor. Astfel, vor avea loc demonstraţii de arte marţiale, magie, modelat baloane şi dans, precum şi concursuri de face painting, sărit cu sacul şi spectaculoasa cursă de bebeluşi în vârstă de 6 luni - 1 an, care se vor târî pe burtă pentru abonamente la joacă în centrul MaxiJoy. „Mureş Expo Bebe” va fi dotat cu un amplu spaţiu de joacă, menit să îi ţină pe copii „ocupaţi” în timp ce părinţii vor face, liniştiţi, cumpărăturile. Aflat la prima ediţie, evenimentul va deveni o tradiţie la nivel de Târgu-Mureş, întrucât organizatorii şi-au propus ca astfel de manifestări să aibe loc în fiecare an, la Sala Sporturilor.


Intrare liberă la Sala Sporturilor


Pe toată durata evenimentului, intrarea mureşenilor va fi gratuită. Cei mici se vor putea distra în voie în pavilionul de joacă, de la ora 15.00 la ora 19.00, în prima zi a târgului, în timp ce sâmbătă şi duminică „Mureş Expo Bebe” va fi deschis publicului de la ora 10.00 la 19.00, respectiv 18.00.



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite