Târgu-Mureş:Toamna se numără... noile orare ale autobuzelor din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe trasee din oraş vor fi străbătute de autobuze la alte ore decât cele afişate în staţiile Siletina. Începând cu lunea viitoare, autobuzele aparţinând societăţii de transport în comun vor circula după orarul de toamnă.

Odată cu începutul anului şcolar, societatea de transport în comun SC Siletina Impex SRL a decis să modifice orarul autobuzelor care circulă în zona urbană. În plus, mai multe trasee din oraş vor fi străbătute de autobuze la alte ore decât cele afişate în staţiile Siletina, putând apărea neconcordanţe.

Majoritatea nepotrivirilor de acest gen vor fi întâlnite pe orarul de circulaţie al liniilor 2b, 6, 19, 20, 23 şi 43, dar şi pe celelalte linii de transport după ora 18.00. Principala diferenţă dintre programul de vară şi cel de toamnă constă în modificarea orelor de pornire a autobuzelor. Din Mureşeni şi de la European Retail Park (zona Combinatului Azomureş n.r.), primele autobuze vor porni între orele 5.00 şi 5.15, iar ultimele, de la ora 22.15, la fel ca în cazul autobuzelor ce vor porni din staţia Centrofarm, situată în cartierul Tudor Vladimirescu. Aceste din urmă sunt printre cele mai uzitate linii de transport din Târgu-Mureş, făcând legătura dintre cartierul Tudor Vladimirescu şi Spitalul Judeţean sau Combinatul Azomureş (plus zona ce cuprinde centrele Auchan, Baumax şi Promenada n.r.).

Abonamentele se eliberează miercuri

Miercuri, 15 septembrie, este data la care vor fi eliberate abonamentele gratuite pentru elevi valabile în perioada 1 octombrie şi 31 decembrie anul curent.

Bugetul local subveţionează abonamentele de transport, valabile pe două linii, pentru toţi elevii cu domiciliul sau reşedinţa în Târgu-Mureş. Abonamentele se vor elibera pe baza unei cereri tip care se obţine la chioşcurile Siletina. În plus, sunt necesare copii după buletinul elevului, al unuia dintre părinţi, o adeverinţă şcolară şi o fotografie de tip buletin a solicitantului gratuităţii.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite