Târgu-Mureş: Tinerii intră în Paşte pe ritmuri electronice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala A.S.A. va fi gazda unei superpetreceri cu Addo, K-Lu, JungSoul, Rock Lumen şi John la platane.

În cazul în care iubiţi cu adevărat muzica electronică, dar şi genurile funk şi hip-hop, DownSounD Crew v-a pregătit petrecerea perfectă. Mâine, începând cu ora 22.00, mureşenii sunt aşteptaţi la Sala A.S.A, din centrul oraşului, unde vor petrece până dimineaţa pe ritmuri electronice.

„Îi invităm pe toţi mureşenii să petrecem împreună sărbătorile de Paşte în stil DownSounD, alături de invitatul special K-Lu, prezent şi la festivalul Get Out. Seturile lui combină energic stilurile breakbeat, funk şi hip-hop, asigurând o experienţă unică. Împreună cu reprezentanţi de bază ai scenei locale, Addo, Jungsoul, Rock Lumen şi Mc Sirgheizen, colorat cu proiecţiile vizuale tipice DownSounD, va garantăm o petrecere de-a dreptul incendiară”, ne-a declarat Janosi Zsolt, de la DownSounD Crew.

K-lu, care va oferi celor prezenţi un mix de breakbeat, hip-hop şi funk, este un DJ cu o mare pasiune pentru tot ceea ce înseamnă turntablism (arta muzicii de platane), motiv pentru care mixurile sale sunt presărate cu scratch­uri şi alte efecte tipice platanelor.

În prezent cântă alături de instrumentişti, facând parte din mai multe trupe cu care ajunge să concerteze la festivaluri de jazz sau chiar pe scenele Filarmonicilor din ţară. Addo va da startul serii cu un mix piperat cu ritmuri de house, urmând ca drum & bass-ul şi dubstep-ul să cucerească definitiv seara prin intermediul celorlalţi DJ ce vor urca pe scena de la A.S.A.

Intrarea la eveniment costă 10 lei, iar organizatorii au pregătit un mini-bar cu preţuri de criză, plus garderobă gratuită pentru toţi cei prezenţi la party.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite