Târgu-Mureş: Ţigări furate de sub sechestru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările furate au fost recuperate foto Arhivă
Ţigările furate au fost recuperate foto Arhivă

Circa 200.000 de pachete de ţigări în valoare de circa 1.800.000 de lei au fost furate de sub sechestrul Administraţiei Finanţelor Publice Târnăveni.

O echipă mixtă formată din ofiţeri de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Mureş şi ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş, au identificat în Piaţa Gării din Târgu-Mureş un autocamion, în care se aflau un număr de 3.488.400 ţigarete.

Din investigaţii a reieşit faptul că acestea au fost aduse din Târnăveni de către un bărbat de 39 de ani."S-a stabilit faptul că ţigaretele au format obiectul unui proces verbal de sechestru, aplicat de către reprezentanţii Administraţiei Finanţelor Publice Târnăveni.Ţigaretele au fost lăsate de către reprezentanţii A.F.P. Târnăveni în custodia unei societăţi din Târnăveni, societate care ulterior a intrat în lichidare judiciară", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Suspectul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi sustragere de sub sechestru. Valoarea totală a ţigaretelor este de 1.744.200 lei.

"Ţigaretele au fost ridicate de către Poliţie, fiind predate ulterior reprezentanţilor Gărzii Financiare Mureş în vederea luării măsurilor legale ce se impun", a mai precizat Livia Popa.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite