Târgu-Mureş: Taximetrist bătut şi tâlhărit. Suspecţii, cercetaţi în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist de 54 de ani a fost bătut şi tâlhărit de patru tineri din Târgu-Mureş. Cei patru sunt cercetaţi în stare de libertate.

Un bărbat de 54 de ani din Târgu-Mureşa trăit clipe de coşmar după ce patru indivizi l-au atacat ieri dimineaţă în cartierul Rovinari. Bărbatul lucrează ca şofer de taxi şi l-a trasportat pe un client în cartierul respectiv. Când a coborât din maşină, tânărul s-a întâlnit cu alţi trei prieteni şi au început să-l bată pe şofer. După ce l-au bătut bine, i-au furat şi 420 de lei şi telefonul mobil. Valoarea totală a prejuciului se ridică la circa 900 de lei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, iar la câteva ore suspecţii au fost reţinuţi. "Cei patru suspecţi, de 18,19,24 şi 25 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore în arestul I.P.J.Mureş, iar apoi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, care a făcut propunere de arestare preventivă Judecătoriei Târgu-Mureş. Instanţa a dispus cercetarea celor patru în stare de libertate", a precizat Livia Popa, purtător de cuvât al IPJ Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite